Sardalleida

La sardana més alta del món

La sardana més alta del món
Autoria imatge: Grup Sardanista Montserrat

Repte aconseguit!

La sardana més alta del món. Felicitats Grup Sardanista Montserrat.

Sara Queralt, presidenta del Grup ens informa:

........................

Bona tarda! Us passem la informació de la sardana més alta del món en commemoració del 50è aniversari del Grup Sardanista Montserrat.

Inici de l'aventura: Avui 16 d'agost, hem arribat a Van (Kurdistan turc) i comença l'expedició al Mont Ararat (5.137 m) per ballar la sardana més alta del món! Gràcies a tothom que hi heu col·laborat!

Dia 6 - Expedició a l'Ararat. Som al camp 2, a 4200 m, i demà a la 01.00 començarem a caminar per culminar el cim!

Dia 7 - Expedició a l'Ararat. Ja estem al camp 1, a 3200 m, després d'haver ballat la sardana (el guia li diu sardina) més alta del món al cim del Mont Ararat, de 5137 m, en commemoració del 50è aniversari del Grup Sardanista Montserrat de Lleida. Hem començat l'ascensió a la 01.00 h i hem arribat al cim a les 5.40 h, quan ja sortia el Sol, en un dia molt assolellat però molt ventós, fet que feia que la sensació tèrmica fos molt baixa. Descansarem aquesta tarda i demà deixarem el camp 1, per baixar fins als 2200 m on ens recolliran els vehicles de la companyia de guies. Agraïm als nostres micromecenes i als supermercats Plusfresc per col·laborar amb l'expedició.

Imatges Grup Sardanista Montserrat