Sardalleida

Concurs de Colles sardanistes a Vilanova de Bellpuig, Encamp i les Borges Blanques

Concurs de Colles sardanistes a Vilanova de Bellpuig, Encamp i les Borges Blanques
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Concurs a Encamp

Les colles sardanistes "Enérgica" d'Esparraguera, "Continuïtat" de Terrassa, "Llevantina" de Canet de Rosselló (França) i "Fonts de Valldans" de Ponts en categoria Veterans,  "Amunt i Crits" en categoria Grans i "Petits Amunt i Crits" en categoria Infantil, ambdues colles de Terrassa, són les sis colles inscrites en el 28è Concurs de Colles Sardanistes d'Encamp que se celebrarà el dissabte 2 de setembre a les 6 de la tarda en la Plaça dels Arínsols amb la cobla la Flama de Farners. En cas de mal temps, els actes sardanistes es traslladaran al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

Un cop finalitzat el concurs, l'organització ha preparat una ballada de sardanes en la mateixa plaça amb un programa de nou sardanes a càrrec de la mateixa cobla.

El concurs, ballada i aplec és organitzat pel Comú d'Encamp.

Concurs a Vilanova de Bellpuig

La Plaça Catalunya de la vila de Vilanova de Bellpuig acollirà una nova edició del Concurs de Colles sardanistes el dissabte 2 de setembre a partir de 2/4 de 7 de la tarda i amb la Bellpuig Cobla en la interpretació de les sardanes.

S'espera una bona participació en el nombre de colles sardanistes i sobretot la participació de totes les colles de Vilanova de Bellpuig en totes les categories. 

Concurs a les Borges Blanques

La colla Brut Natura celebra vint-i-cinc anys

La capital de les Garrigues celebra una nova edició del Concurs de Colles Sardanistes el diumenge 3 de setembre a partir de les 12 del migdia en la Plaça 1 d'octubre amb la cobla Maricel. El concurs s'emmarca en el programa de la Festa Major de les Borges Blanques que se celebra de l'1 al 5 de setembre.

El dilluns 4 de setembre en la ballada de sardanes de Festa Major a les 12 del migdia en el Passeig del Terrall i amb la cobla Reus Jove, la colla sardanista de la població, convidarà a tots els assistents a un vermut per celebrar els vint-i-cinc anys de la fundació de la colla.


0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA