Sardalleida

Ballades de sardanes al Palau d'Anglesola

Ballades de sardanes al Palau d
Autoria imatge: Ajuntament el Palau d'Anglesola

La vila del Pla d'Urgell celebra la Festa Major

El Palau d'Anglesola celebra aquest últim cap de setmana d'agost la Festa Major de la localitat amb dues ballades de sardanes en el variat programa. El diumenge 27 d'agost i aproximadament a ¾ d'1 del migdia, un cop acabada la missa, l'ajuntament ha programat la primera de les ballades a la plaça de l'Abadia amb la Cobla Tàrrega. 

El dimarts 29 d'agost, dia del patró de la població, Sant Joan Baptista, s'ha programat una segona ballada a l'1 del migdia sota els plataners de l'avinguda de Sant Roc també amenitzada per la cobla Tàrrega. En el transcurs d'aquesta ballada s'oferirà un vermut popular a tots els assistents.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola amb la regidoria de cultura al capdavant ha dut a terme una campanya de sensibilització i de potenciació de la dansa catalana en el municipi. A les tradicionals ballades de sardanes per la Festa Major, si han sumat aquest any la celebració del 1r. Aplec de la Sardana i la recuperació del programa d'ensenyament escolar del Saltem i Ballem a l'escola i el curs de sardanes impartit a un grup de 15 persones de la població. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA