Sardalleida

"Dansaires del Pi" estrenen nova vestimenta de grup

"Dansaires del Pi" estrenen nova vestimenta de grup
Autoria imatge: Dansaires del Pi

La colla d'Alpicat va néixer l'any 2017

La colla sardanista "Dansaires del Pi" d'Alpicat va estrenar nova vestimenta de cara a la seva participació en els concursos de colles sardanistes del Campionat de la terra ferma en el que participen fora de concurs. 

La presentació del nou equipament va tenir lloc en el transcurs de la ballada de sardanes de la Festa Major de la vila que es va celebrar el passat cap de setmana. El vermell i negre continua essent els colors bàsics del grup sardanista combinat amb el blanc de les camises masculines. 

"Dansaires del Pi" és la colla sardanista recuperada d'Alpicat a través de l'Associació de Dones. Una colla que, en els sis anys que porten en actiu, han dinamitzat l'activitat sardanista a la població amb la celebració de l'Aplec de la Sardana, acollint la Trobada Sardanista Adults dels Saltem i Ballem i altres activitats sardanistes. La colla d'Alpicat participa de forma molt activa en moltes de les activitats que s'organitzen a les nostres contrades, sobretot en les ballades de sardanes que organitza el Consell Comarcal del Segrià en el cicle Volta de Sardanes al Segrià i en els nombrosos aplecs que se celebren al llarg de l'estiu a les Terres de Ponent. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA