Sardalleida

Tàrrega acull un concurs puntuable del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil

Tàrrega acull un concurs puntuable del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Vint colles sardanistes participaran en el concurs

El diumenge 10 de setembre a les 11 del matí se celebrarà, en el Parc de Sant Eloi de Tàrrega, una nova edició del concurs de colles sardanistes de la capital de l'Urgell puntuable pel Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Ponent organitzat per l'Acstell.

En aquesta edició, Tàrrega acull un dels concursos puntuables del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil. Les colles, "Cabirols" de Sabadell, "Guspira" de Lleida, "Mediterrània Jove" de Figueres, "Nova Tarragona dansa" de Tarragona i "Xàldiga" de Barcelona es diputaran els punts d'aquest concurs de cara a la classificació final. 

Pel que fa al concurs puntuable de la demarcació de Lleida estan inscrites en el moment de redactar la notícia, un total de 16 colles sardanistes en les diferents categories. En Alevins, els sardanistes més joves del campionat, hi participen les colles "Dimoniets" de Lleida i "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig. En Infantil, les colles "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i "Escarlata" de Lleida. La colla Guspira és l'única participant en categoria Juvenil a la demarcació, però també puntua pel Campionat de Catalunya.

En la categoria gran hi participen un total de vuit colles sardanistes. "Dolç Infern" de Lleida, "Estol-Espígol" d'Agramunt, "Xalem" de Bellvís, "Mirant al cel" de Sabadell, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Ressó" de Sabadell i "Verge del Miracle" de Balaguer.

També participen puntuar, una segona colla de "Fonts de Valldans" de Ponts, "Dansaires del Pi" d'Alpicat i la colla "Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer.

El concurs és organitzat pels Amics de la Sardana de Tàrrega amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, i s'emmarca en els actes de l'Aplec de Sant Eloi.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA