Sardalleida

Verdú recorda a Josep Maria Castelló

Verdú recorda a Josep Maria Castelló
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

L'Ajuntament de Verdú, organitzador del concurs de colles sardanistes ha decidit anomenar la celebració sardanista com "Concurs de colles sardanistes Josep M. Castelló", en record de l'activista cultural, polític i social, comunicador, periodista i cronista de la vila, Josep M. Castelló i Mateu, difunt el 20 de novembre de 2021.

El concurs s'iniciarà a les 11 del matí en la Plaça Major de la vila amb la Bellpuig Cobla i comptarà amb la participació d'onze colles sardanistes. "Escarlata" de Lleida i "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig en categoria Infantil, "Dansaires del Pi" d'Alpicat i "Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer hi participen fora de concurs.

Completa la participació en categoria Gran les colles, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Xalem" de Bellvís, "Jovencells" de Cervera, "Dolç Infern" de Lleida, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Sol Ixent" de Vilanova de Bellpuig i "Verge del Miracle" de Balaguer.

Ambdós concursos, Solsona i Verdú, són puntuables per la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA