Sardalleida

Trenta sisena edició de l'Aplec de la Sardana a Vilanova de Bellpuig

Trenta sisena edició de l
Autoria imatge: Agrupacio Sardanista de Vilanova de Bellpuig

La cita serà el diumenge 1 d'octubre

L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig organitza pel diumenge 1 d'octubre la trenta sisena edició de l'Aplec de la Sardana a la població. La trobada sardanista tindrà lloc en el Pavelló Poliesportiu a partir de 2/4 de 5 de la tarda amb jocs de cucanya per als més joves i a les 6 s'iniciarà la llarga ballada de sardanes amb la cobla Jovenívola d'Agramunt.

Al llarg de l'aplec els assistents gaudiran d'un repertori sardanista amb sardanes de diferents èpoques molt conegudes pels sardanistes. El programa també contempla l'exhibició de les colles de la població les quals ballaran una sardana en la modalitat de Punts Lliures. Les colles que hi participaran són; "Guineu Saltirona" (Alevins), "Saltirons" (Infantils), "Noves Branques" (Juvenils), "Sol Ixent" (Gran) i la participació dels alumnes que han participat en els tallers del Saltem i Ballem de l'escola Marinada de Vilanova de Bellpuig. 

L'organització també organitza un concurs de pintura encarat als més joves de la població i també ofereix un servei de bar amb beguda, entrepans, coca i xocolata. L'aplec clourà amb la fi de festa sardanista amb la sardana de germanor i un sorbet de crema catalana i sucs de fruita gentilesa de Cal Valls.

L'Aplec de Vilanova de Bellpuig es caracteritza per celebrar-se en diumenge a la tarda i, a falta de confirmar l'Aplec d'Artesa de Segre, tanca l'agenda de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes. L'aplec compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA