Sardalleida

Nova edició del concurs de La Sardana de l'Any

Nova edició del concurs de La Sardana de l
Autoria imatge: Confederació Sardanista de Catalunya

La final se celebrarà a Tarragona el 25 de maig

La Confederació Sardanista de Catalunya organitza una nova edició del concurs de La Sardana de l'Any. Aquest mes de setembre, s'ha obert el termini perquè els compositors presentin les seves sardanes estrenades al llarg d'aquest any. 

Com en anteriors edicions, el concurs consta de tres categories; Premi Popular, el que decideix el públic amb les seves votacions mitjançat els canals oficials i el dia de la gran final, el Premi de la Crítica amb un jurat format per músics professionals que escullen la sardana premiada en aquesta categoria i el Premi a Joves Talents dedicat a joves compositors amb l'objectiu de promoure la composició de sardanes entre els músics més joves.

Els compositors que desitgin participar en el concurs tenen de termini el 15 de novembre per presentar les seves obres. La votació popular s'iniciarà a partir el mes de gener fins a arribar el dia de la final que tindrà lloc el 25 de maig de 2024 en l'Auditori August del Palau de Congressos de Tarragona.

Des de l'organització del concurs animem als compositors de sardanes a presentar les seves obres, ja que aquest és un excel·lent mitjà de comunicació per difondre la dansa catalana i el treball dels autors i cobles.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA