Sardalleida

Recta final del concurs de fotografia Aplecs de la Sardana

Recta final del concurs de fotografia Aplecs de la Sardana
Autoria imatge: Miquel Jiménez

Les imatges es poden visualitzar a la pàgina web de la Federació

El concurs de fotografia "Aplecs de la Sardana" impulsat per la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques de Lleida amb el suport i col·laboració dels Amics de la Foto de Lleida arriba a la final a manca dels aplecs de Vilanova de Bellpuig programat pel diumenge 1 d'octubre i el d'Artesa de Segre pel 25 de novembre.

Els fotògrafs de l'associació Amics de la Foto de Lleida han participat en diversos aplecs de les contrades lleidatanes capturant increïbles imatges d'aquestes trobades sardanistes. Aquestes imatges es poden visualitzar en la pàgina web de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida (www.sardalleida.cat) en una nova pàgina creada per aquest concurs en la qual, a través d'un enllaç a Google Fotos, hi ha publicades més d'un centenar de fotografies. Recordem que aquestes fotografies són propietat dels autors i, per tant, no es poden baixar ni fer cap ús comercial de les mateixes sense permís de l'autor.

Ben aviat, des de Comunicació de la Federació s'obrirà un nou espai a la xarxa perquè els fotògrafs participants comencin a presentar les imatges que opten als premis del concurs. Aquestes imatges s'han d'enviar via coreu electrònic i el departament de comunicació les publicarà en l'aplicació en línia. 

Recordem que el concurs és una col·laboració entre la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana i els socis i sòcies de l'entitat fotogràfica "Amics de la Foto de Lleida", els quals són els únics fotògrafs que poden participar en el concurs.

El termini de presentació de les obres a concurs és el 18 de desembre de 2023 i està dotat amb un 1r premi de 300 € i diploma, un 2n de 200 € i diploma i un 3r premi de 100 € i diploma.

Aplec del Palau d'Anglesola. Miquel Jiménez

Aplec d'Almacelles. Ramon Simona