Sardalleida

Nova campanya de promoció dels cursos de sardanes del Saltem i Ballem

Nova campanya de promoció dels cursos de sardanes del Saltem i Ballem
Autoria imatge: Josep Blasi

Els cursos i tallers s'iniciaran el febrer de 2024

El sector de l'ensenyament de la sardana de la Federació Sardanista de les Comarques e Lleida, Saltem i Ballem, està dissenyant l'agenda dels cursos que se celebraran en el segon trimestre escolar. Per aquesta edició, des de l'organització es treballa per incrementar el nombre d'escoles de les comarques pirenaiques que se sumin als cursos del Saltem i Ballem.

En l'anterior edició es van recuperar pel programa d'ensenyament sardanista en les escoles de Sort, Tremp i la Pobleta de Bellveí. Per la pròxima edició s'està en contacte, a més dels municipis esmentats, amb els ajuntaments i escoles de Vilanova de Meià, Artesa de Segre, Organyà, Pont de Suert i la Torre de Capdella. 

També està sobre la taula poder celebrar una trobada Intercomarcal escolar del Pirineu per tal de facilitar el transport i desplaçament entre les comarques pirinenques.

A principis del nou trimestre escolar es tancarà el termini d'inscripció als cursos i s'espera també un important increment de la zona del Pla d'Urgell, Segrià, Urgell, Garrigues i Segarra.

La Trobada Intercomarcal Escolar del Saltem i Ballem 2024 se celebrarà el divendres 3 de maig a les 10 del matí en el Parc de Sant Eloi de Tàrrega. Saltem i Ballem, l'Ajuntament de Tàrrega i els Amics de la Sardana de Tàrrega estan perfilant el programa de la trobada, la qual vol continuar amb la línia marcada aquest any 2023 a Mollerussa combinant l'acte propi sardanista amb altres de culturals.

En la passada edició hi van participar 2.240 alumnes de 51 centres escolars de la província de Lleida. La Trobada Intercomarcal Escolar del Saltem i Ballem de les comarques de Lleida, acte oficial de cloenda dels curosos i tallers, es va celebrar a Mollerussa el divendres 5 de maig. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA