Sardalleida

Últims concursos del Campionat de Colles Sardanistes

Últims concursos del Campionat de Colles Sardanistes
Autoria imatge: Josep Blasi

Bellvís i Balaguer tancaran l'edició número quaranta-vuit

Els concursos de colles sardanistes que se celebraran el pròxim diumenge 29 d'octubre a Bellvís i el diumenge 12 de novembre a Balaguer, clouran l'edició número quaranta -vuit del Campionat de Colles Sardanistes de les Comarques Lleidatanes organitzat per l'Acstell, amb el suport dels ajuntaments dels municipis seus dels concursos i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Un total de setze concursos puntuables pel campionat lleidatà han estat programats per aquest any 2023. El campionat s'inicià amb el concurs de Ponts el mes de febrer i es divideix en dos blocs, primavera i tardor, amb pausa els mesos de juliol i agost. 

"Dimoniets" de Lleida, "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig i "Purpurina" de Rosselló són les colles inscrites en categoria Alevina. En Infantil hi participen les colles "Escarlata" de Lleida, "Demà Jovencells" de Cervera, i "Noves Branques i "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig. "Guspira" de Lleida com única colla en categoria Juvenil i en Grans hi participen les colles de "Dolç Infern" de Lleida, "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Estol-Espígol" i Estelats" d'Agramunt, "Jovencells" de Cervera i "Sol Ixent" de Vilanova de Bellpuig.

Fora de concurs participen els colles "Dansaires del Pi" d'Alpicat, ""Grup Sardanista Balafia" de Lleida, "Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer i "Mare de Déu de l'Olivar" d'Almacelles.

Imatge concurs de Solsona. Josep Blasi
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA