Sardalleida

Primers contactes per dissenyar la Nit de la Sardana 2024

Primers contactes per dissenyar la Nit de la Sardana 2024
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Barretina

La cita sardanista se celebrarà a Agramunt

La gran festa del món sardanista lleidatà, la Nit de la Sardana, se celebrarà en la vila d'Agramunt el dissabte 27 de gener de 2024. Per aquest motí, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida es reunirà pròximament amb representants de l'Ajuntament d'Agramunt, l'Agrupació Sardanista Barretina i el Grup Sardanista Estol-Espígol, per posar fil a l'agulla en aquest importat acte sardanista a les nostres contrades. 

En el transcurs de la festa es lliuraran els premis i reconeixements a les colles sardanistes participants en la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma que s'ha  desenvolupat al llarg de l'any 2023 amb un total de dinou concursos a l'agenda.

També es lliuren els dos guardons més significatius de la Federació de Lleida, el premi Rotllana i el Premi Sardalleida. 

Aquesta edició, la número vint-i-nou, continua la línia dissenyada per la Federació de celebrar la Nit de la Sardana en el mes de Geners com a tancament, i alhora, obertura de l'any sardanista. Agramunt va ser la seu de la festa l'any 1998 i 2007.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA