Sardalleida

Nova cita del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma

Nova cita del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Setze colles en el concurs de Bellvís

La plaça Verge de les Sogues de Bellvís serà de nou l'escenari d'una nova edició del concurs de colles sardanistes que se celebra en la població. L'esdeveniment s'iniciarà a les 12 del migdia amb la cobla Jovenívola d'Agramunt en la interpretació de les sardanes i amb la participació de tretze colles inscrites en el campionat de la Terra Ferma.

Les colles participants en categoria Aleví, els sardanistes més joves, són les colles "Dimoniets" de Lleida, la "Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig i "l'Escola Joaquim Palacín" de Bellvís. En les categoria Infantil en aquesta ocasió hi participa la colla "Escarlata" de Lleida i en Juvenil les colles "Guspira" de Lleida i "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig.

En categoria gran lluitaran pels punts del concurs un total de 7 colles sardanistes. "Estol-Espígol" i "Estelats" d'Agramunt, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Dolç Infern" de Lleida, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Sol Ixent" de Vilanova de Bellpuig i l'amfitriona, "Xalem" de Bellvís.

Fora de concurs hi participarà la colla 2Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer.

El concurs de Bellvís, que aquest 2023 arriba a la cinquanta-vuitena edició, és organitzat per l'Agrupació Sardanista, la Colla "Xalem" i el suport de l'Ajuntament de Bellvís.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA