Sardalleida

El concurs de composició d'Agramunt dona a conèixer les sardanes finalistes

El concurs de composició d
Autoria imatge: Ajuntament d'Agramunt

La gran final se celebrarà el diumenge 26 de novembre

L'Ajuntament d'Agramunt ha fet públiques les tres finalistes de la tercera edició del concurs de Composició de Sardanes. "Infants de Riella", "Baldufa" i "La iaia Sunción" són les tres obres que competiran per endur-se el premi d'aquesta edició.

La gran final se celebrarà el diumenge 26 de novembre a les dotze del migdia en el transcurs del 5è Concurs Musical de Santa Cecília en el teatre Casal Agramuntí. En el concert s'interpretaran les dues guanyadores de les anteriors edicions, les tres sardanes finalistes i uns curts i uns llargs de la guanyadora, alhora que es lliuraran els premis de la cinquena edició del Concurs Musical de Santa Cecília dirigit a alumnes menors de divuit anys.

El primer premi del concurs de composició està dotat econòmicament amb 1.000 € i un segon premi dotat amb 500 € gentilesa del Consell Regulador de la IGP Torró d'Agramunt. En aquesta tercera edició s'han presentat un total de set composicions, de les quals el jurat ha valorat el conjunt de la composició, l'originalitat i la instrumentació tal com recull les bases del concurs. 

Un cop finalitzat el concert, la Cobla de l'Escola Municipal de Música de la població oferirà mitja ballada de sardanes en la plaça del Mercadal amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Barretina.

El concurs de Composició de Sardanes és organitzat per l'Ajuntament i l'Escola Municipal de Música d'Agramunt.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA