Sardalleida

Segon Aplec de la Sardana a Artesa de Segre

Segon Aplec de la Sardana a Artesa de Segre
Autoria imatge: Amics de la Sardana d'Artesa de Segre

Ballada de matí i de tarda

Els Amics de la Sardana d'Artesa de Segre, amb el suport de l'Ajuntament de la població, organitzen pel dissabte 25 de novembre, la segona edició de l'Aplec de la Sardana a la vila. L'èxit de públic de la passada edició ha animat als organitzadors a celebrar una segona edició amb la voluntat de convertir al llarg dels anys la trobada sardanista en l'aplec de cloenda de l'agenda anual de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes.

Com a novetat en aquesta edició, l'aplec, començarà amb una ballada al matí, concretament a 2/4 de 12 a la Plaça del Ball. Aquesta primera ballada de nou sardanes serà a càrrec de la cobla la Principal de Llobregat, la qual també interpretarà una part del repertori de les ballades de tarda conjuntament  amb la cobla Marinada.

El repertori de la ballada matinal recull composicions d'autors de diferents èpoques. Autors contemporanis com Ricard Viladesau, Francesc Mas, Josep Capell comparteixen repertori amb autors actuals com Joan Jordi Beumala i Anna Abad.

A les cinc de la tarda i en el Pavelló Poliesportiu s'iniciarà la doble ballada amb un total de disset sardanes en el repertori. "Petons de matinada" d'Enric Ortí, "Nits d'estiu a Sant Llorenç" d'Alfred Abad, "L'encís dels boixets" de Martirià Font, "Valenta i castissa" de Joan Làzaro, "Prada Ripoll" de René Picamal, "Font de la sardana" de Jordi Paulí i "L'aplec jove" de Jordi Molina interpretada per les dues cobles, són algunes de les sardanes de l'ampli repertori de tarda que ben segur seran del grat dels sardanistes participants en la trobada.

L'organització informa que hi haurà un servei de bar, sorteig de lots de productes i que en cas de mal temps, l'aplec se celebrarà en el mateix pavelló.

Imatge aplec 2022. Amics de la sardana d'Artesa de Segre

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA