Sardalleida

Canvis en la direcció de la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya

Canvis en la direcció de la Unió d
Autoria imatge: Miquel Jiménez

La nova junta és marca com a objectiu activar la intercomunicació entre territorials i entitats

El passat dimecres 8 de novembre es va celebrar una reunió extraordinària de la junta de la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya, la qual va tractar com a punt únic la renovació interna de l'actual junta. 

La decisió de la renovació es va prendre, ja en el mes de setembre, en una reunió presencial celebrada a Barcelona en la seu de la Confederació Sardanista de Catalunya amb la intenció d'adaptar les necessitats de la junta a la disponibilitat dels seus membres. Les diferents territorials van fer un primer sondeig entre els seus associats amb la intenció de renovar la confiança amb els seus representants o si hi havia algun canvi. Les diferents entitats provincials van ratificar en els seus representants la continuïtat en la junta.

La nova direcció queda constituïda amb Antoni Capdevila de la territorial de Barcelona com a president, Joaquim Fabrés, territorial de Lleida, com a secretari i Josep Puigventós, comarques de Barcelona, com a tresorer. Les vicepresidències recauen en Sagrari Martorell i Josep Saperas de les comarques de Girona i Tarragona respectivament, i les vocalies les ocuparan Josep M. Roset de Lleida, Josep Grau de Tarragona i  Jordi Gallegos de Girona.

Un cop aprovada per unanimitat la nova junta, Capdevila expressar la intenció crear un calendari de reunions per establir sinergies entre totes les demarcacions, cercar objectius comuns, estudiar les idiosincràsies dècada territorial i sobretot, transformar la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya en una eina útil i al servei de les entitats organitzadores de les tradicionals trobades sardanistes.

El president també reclama ser una veu pròpia i amb pes en l'organigrama de la Confederació Sardanista de Catalunya tenint en compte que els aplecs sardanistes són les manifestacions més populars i amb molta afluència de participants de les activitats celebrades en l'àmbit del món sardanista.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA