Sardalleida

Relleu al capdavant de l'Escola Sardanista de Torres de Segre

Relleu al capdavant de l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Josefina Puigvecino deixa la presidència

Josefina Puigvecino s'ha acomiadat com a presidenta de l'Escola Sardanista de Torres de Segre després de tretze anys en el càrrec. Puigvecino, en una carta emesa a les sòcies i socis de l'entitat sardanista, s'acomiada recordant totes les grans vivències compartides al llarg de la seva trajectòria com a presidenta.

L'Escola Sardanista de Torres de Segre, amb Puigvecino al capdavant, ha recuperat el moviment sardanista a la població amb ballades, cursets de sardanes, la participació del grup sardanista de l'entitat en  trobades sardanistes com les del Saltem i Ballem per adults, en les ballades organitzades pel Consell Comarcal del Segrià i com no, en l'organització de l'Aplec  de la Sardana a Torres de Segre.

Segons expressa Josefina Puigvecino en la carta de comiat; "Per a mi, l'Escola Sardanista de Torres de Segre, a més de ser un lloc on aprenem a ballar la sardana, és també un punt de trobada per a tots els qui compartim l'interès per la nostra cultura i les nostres arrels". En la mateixa carta, agraeix a totes i tots els membres de la junta i a la resta de companys i companyes de l'entitat, l'acompanyament en aquest viatge d'aprenentatge i descoberta.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA