Sardalleida

El Teatre l'Amistat acull la primera ballada de sardanes a Mollerussa

El Teatre l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El programa recull algunes de les sardanes nadalenques més populars

L'agrupació Sardanista de Mollerussa, amb el suport de l'ajuntament de la ciutat, organitza pel diumenge 7 de gener una nova edició de l'anomenada Ballada de Reis. El Teatre l'Amistat de la capital del Pla d'Urgell acollirà de nou la popular ballada que s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia i comptarà amb la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes del programa. 

L'Agrupació ha preparat amb un programa en el qual destaquen sardanes marcadament nadalenques com "Pessebres i sardanes" de Carles Santiago, "Nadal Montserratí" de Xavier Ventosa i "Nadal a Mollerussa" d'Òscar Barqué entre altres.

Els assistents a la ballada podran adquirir la nova Agenda Sardanista editada per la Confederació Sardanista de Catalunya a un preu de 5 €. L'agenda, que substitueix a la Guia Sardanista, es presenta aquest dissabte 16 de desembre en el transcurs de la gala de lliurament dels Premis Capital de la Sardana a Sant Cugat del Vallès.

L'organització ha preparat un sorteig de lots de productes per tothom que vulgui participar-hi. 

Presentació de l'Agenda 2024

La ballada d'aquest diumenge 7 de gener enceta l'agenda sardanista de l'Agrupació de Mollerussa per aquest any 2024. Les seguiran en el calendari de les ballades de Diumenge de Rams el dia 24 de març a la plaça de l'Ajuntament amb la cobla Vents de Riella i la del dia 27 d'abril, diada de la Mare de Déu de Montserrat amb la cobla Jovenívola d'Agramunt.

El tradicional Aplec de la Sardana, que aquest 2024 arriba a la quaranta-tresena edició, es trasllada al matí del dissabte 18 de maig coincidint amb la Festa Major i amb un nou format que l'organització està acabant de perfilar. El diumenge 9 de juny se celebrarà una nova edició del Concurs de Colles Sardanistes en l'Av. del Canal i tancarà l'agenda la ballada el diumenge 28 de setembre en commemoració de la inauguració del monument a la sardana amb la cobla Tàrrega en la Plaça i Passeig de la Sardana.

La Junta de l'Agrupació està treballant en altres futures activitats per aquest 2024 que es presentaran un cop estiguin definides. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA