Sardalleida

Nova edició de la ballada de sardanes en el marc de la Fira de l'Oli

Nova edició de la ballada de sardanes en el marc de la Fira de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de les Borges Blanques

La ballada se celebrarà en la Placeta del Terrall

El pròxim dissabte 20 de gener, en el marc de la 27a edició de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques, se celebrarà una ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella a les 12 del migdia en la placeta del Terrall de la capital de les Garrigues.

La ballada, oberta a tot el públic, comptarà amb la participació de les colles i grups sardanistes; Somnis del Pla de Mollerussa, Grup Sardanista Balafia de Lleida, Arbeca Nostra d'Arbeca, Fonts de Valldans de Ponts, Escola de Sardanes de Torres de Segre, Dansaires del Pi d'Alpicat, Visca de Vilafranca del Penedès i les colles locals del Centre Cívic de les Borges Blanques i la colla amfitriona Brut Natura. L'organització no descarta sumar algun altre grup sardanista en el programa en els pròxims dies. Les colles es presentaran en la plaça amb un Galop, ballaran una sardana de lluïment i una segona en la modalitat de Punts Lliures.

Recordem que aquest passat any 2023 la colla Brut Natura ve celebrar els vint-i-cinc anys de la seva fundació. La ballada és organitzada per l'Agrupació Sardanista amb la col·laboració de la colla Brut Natura i el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA