Sardalleida

La Nit de la Sardana comptarà amb l'actuació de Lo Pau de Ponts

La Nit de la Sardana comptarà amb l
Autoria imatge: Mónica Planas

L'organització presenta el programa

L'organització de la Nit de la Sardana, ha donat a conèixer el programa definitiu d'aquesta 28a edició de la gran festa del món sardanista de la demarcació lleidatana. Amb un potent disseny que trenca radicalment amb anteriors edicions, l'organització ha concentrat totes les activitats abans del tradicional sopar amb el clar objectiu de fer més amè tot el programa, i dotar-lo de ritme per no caure en espais sense cap activitat que provoquen el tedi dels assistents.  

El programa de la Nit de la Sardana 2024, que se celebrarà íntegrament en el Pavelló Firal d'Agramunt, s'iniciarà a les 7 de la tarda amb un còctel de benvinguda per a totes i tots els assistents. Seguidament, tindrà lloc la Cloenda del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma amb el lliurament de premis i obsequis a totes les colles sardanistes que han participat en l'última edició del campionat. Seguidament, el públic gaudirà de l'actuació de Lo Pau de Ponts. Paral·lelament, l'organització ha preparat una activitat lúdica per als sardanistes més joves que participin de la festa. 

Abans del sopar tindrà lloc la part protocol·lària de la festa amb el relleu simbòlic a la població que serà la seu de la Nit de la Sardana 2025 i el lliurament dels premis Rotllana i Sardalleida.

A ¼ de 10 del vespre està previst donar pas al tradicional sopar de la Nit de la Sardana. Per participar-hi cal fer la inscripció mitjançant formulari que trobaran en la pàgina web de la Federació, www.sardalleida.cat o trucant al telèfon 973 71 19 75.

Per després del sopar, s'ha programat una ballada de sardanes a càrrec de les cobles de la vila, Vents de Riella i Jovenívola d'Agramunt. La vetllada clourà amb una actuació musical. 

Del programa destaca l'actuació del cantautor català Lo Pau de Ponts. En una curta actuació d'uns trenta minuts, Pau Pinós, nom real de Lo Pau de Ponts, oferirà al públic assistent algunes de les seves cançons i paròdies.  

Els organitzadors de la Nit de la Sardana, l'Ajuntament d'Agramunt, el Grup Sardanista Estol, l'Agrupació Sardanista Barretina, i les cobles Vents de Riella i Jovenívola d'Agramunt, amb la col·laboració de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i les sectorials confien en el fet que el programa i el format de gala que donaran a la festa sigui del grat de tots els assistents.

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida es va constituir a Mollerussa el novembre de 1995, està recolzada per 40 Agrupacions Sardanistes i organitzada en sectors i assumeix la coordinació i representativitat màxima de tot el moviment sardanista a les terres de Ponent.

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida esdevé un important nucli associatiu cultural de les nostres comarques amb l'objectiu de, no només dedicar-se a la promoció i difusió del moviment sardanista, sinó d'aprofitar aquest nucli i la seva estructura per col·laborar en el desenvolupament del moviment cultural, associatiu i cívic de les Terres de Lleida.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA