Sardalleida

El GS Montserrat es proclama campió en totes les categories del Campionat de Colles Sardanistes de Lleida

El GS Montserrat es proclama campió en totes les categories del Campionat de Colles Sardanistes de  Lleida
Autoria imatge: Grup Sardanista Montserrat

Els premis es lliuren en la Nit de la Sardana

El dissabte 27 de gener, en el marc de la Nit de la Sardana que se celebrarà a Agramunt, es lliuraran els premis i obsequis a les colles participants en la 48a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. Una edició en la qual les colles sardanistes del GS Montserrat de Lleida s'han proclamat campiones en totes les categories. 

Dimoniets en Aleví, Escarlata en Infantil, Guspira en Juvenil i Dolç Infern en categoria gran són les colles campiones d'aquesta edició. Recordem que en la categoria dels sardanistes més petits també hi participa la colla del mateix grup, Petits Dimoniets.

La resta de classificacions en la modalitat de lluïment en categoria Aleví és, La Guineu Saltirona i Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, Purpurina de Rosselló i Petits Dimoniets de Lleida.

En segon lloc, en categoria Infantil i Juvenil, les colles de Vilanova de Bellpuig, Saltirons i Noves Branques respectivament. 

En categoria gran, la classificació de les deu colles que hi ha participat ha estat, el primer lloc per Dolç Infern de Lleida, empatades en segon lloc, les colles Verge del Miracle de Balaguer i Xalem de Bellvís, seguides de Fonts de Valldans de Ponts, Somnis del Pla de Mollerussa, Brut Natura de les Borges Blanques, Jovencells de Cervera, Estol-Espígol d'Agramunt, Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig i Estelats d'Agramunt.

La pròxima edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma celebrarà el primer concurs en la població de Ponts el diumenge 11 de febrer a les 12 del migdia en la plaça del Segre Mitjà amb la Cobla Montgrins.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA