Sardalleida

El concurs individual de sardana revessa s'estrena a Cervera

El concurs individual de sardana revessa s
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

L'organització recupera la sessió d'aprenentatge 

El Campionat Individual de Sardana Revessa té la seva primera cita el pròxim diumenge 4 de febrer en la vila de Cervera. El concurs se celebrarà a partir de 2/4 de 12 del migdia en l'Auditori de la Capital de la Segarra situat en el carrer Major de la població.

A 2/4 d'11 del matí s'obriran les inscripcions per a totes les persones interessades a participar en el concurs, el qual comptarà amb la direcció musical del revessaire i dansaire Joan Manuel Paños i la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes.

Els participants, dividits en les categories d'Aleví, Juvenil, Veterà i Gran, hauran d'esbrinar el tiratge de les vuit sardanes revesses interpretades per la cobla. Un cop finalitzat el concurs, i després d'una breu pausa, la Cobla Tàrrega amenitzarà la matinal amb un petit concert de sardanes. Posteriorment, es donaran a conèixer els resultats del concurs en cadascuna de les categories i es procedirà al lliurament de premis i records.

Joan Manuel Paños impartirà a partir de les 9 del matí un curs d'iniciació a la revessa pels interessats en començar a introduir-se en aquest món revessaire. 

El concurs és organitzat per la Colla Sardanista Jovencells i el cerverí  Joan Castellà, amb el suport de la Paeria de Cervera, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) i el projecte revesses.cat.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA