Sardalleida

El concurs fotogràfic "Aplecs de la Sardana" tanca la recepció d'imatges.

El concurs fotogràfic "Aplecs de la Sardana" tanca la recepció d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Els premis es lliuraran en l'Aplec de la Sardana del Castell del Remei

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes organitzadora del concurs de fotografia dona per tancada la recepció de les imatges a concurs. En total s'han presentat vit-i-cinc fotografies de diferents autors realitzades al llarg de l'any en diversos aplecs de la sardana. 

Les imatges presentades es poden visualitzar a través d'un enllaç publicat en la pàgina web de la Federació, www.sardalleida.cat. Segons el reglament del concurs es designarà un jurat format per membres de la junta de la Coordinadora i altres dels Amics de la Foto de Lleida. També s'obrirà un període perquè tots els sardanistes puguin votar la seva fotografia preferida. Aquest període es comunicarà a través de les xarxes de la federació en uns dies.

El concurs està dotat econòmicament amb tres premis, un primer de 300 €,el segon amb 200 € i un tercer amb 100 €. Tant els premiats com participants se'ls distingirà amb un diploma de participació.

El resultat es farà públic a finals de març i els premis es lliuraran en el transcurs de la segona edició de l'Aplec de la Sardana del Castell del Remei el dia 1 de maig. Les fotografies presentades a concurs i les guanyadores romandran exposades en una de les sales del celler vinícola fins a finals de juny.

També en la pàgina de la Federació es poden visualitzar més de cent imatges que els fotògrafs participants en el concurs han realitzat en els aplecs en els quals han participat. Les vint-i-cinc imatges a concurs es troben dins d'aquest mateix catàleg.

Els objectius principals pels quals la Coordinadora va decidir posar en marxa el concurs són; promocionar i divulgar l'activitat del món sardanista a través d'imatges de qualitat, que reflecteixin els valors i l'esperit de col•lectiu que envolta, en aquest cas, els aplecs de la sardana. Donar a conèixer la sardana com una activitat oberta a totes les edats. Mostar que ballar sardanes i participar en les activitats que organitzen les entitats pot ser una bona manera de trobar noves amistats i mostrar els aplecs com una activitat lúdica oberta a tots els públics.

Aquesta primera edició del concurs s'ha limitat a la participació de les sòcies i socis dels Amics de la Foto de Lleida amb l'acord arribat amb l'entitat lleidatana. La Coordinadora d'Aplecs no descarta convocar noves edicions del concurs. Aquesta possibilitat es plantejarà en la pròxima reunió de l'entitat, en la qual es tindrà molt en compte el balanç que en facin les agrupacions organitzadores de les populars trobades sardanistes.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA