Sardalleida

Reunió de capdansers de colles sardanistes

Reunió de capdansers de colles sardanistes
Autoria imatge: Miquel Jiménez

La trobada se celebrarà a Mollerussa

La Junta de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) ha convocat una reunió de capdanseres i capdansers de colles sardanistes pel diumenge 25 de febrer a les 10 del matí en la Sala Polivalent de l'Amistat de Mollerussa.

La trobada, en la qual estan convocades a participar representants de totes les colles federades de la territorial de Lleida, servirà per debatre certs punts de les bases del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, aprovar el calendari de concursos i de sardanes de Punts lliures a defensar al llarg del campionat i altres temes que proposaran les colles. 

L'Acstell està format per totes les colles en actiu de les nostres comarques, es va constituir l'any 1975 i està regit per una junta directiva, escollida per totes les colles sardanistes en actiu de les nostres comarques en l'Assemblea General de l'entitat.

Entre les funcions principals a desenvolupar destaquen l'organització del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, fomentar la participació de les colles en altres concursos arreu de Catalunya i exhibicions a altres localitats, al llarg de l'any. 

També promocionar, conjuntament amb el Saltem i Ballem, la formació de noves colles i la formació dels capdansers i monitors de les mateixes així com portar a terme cursos d'ensenyaments i reciclatge per a jurats entre altres.

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes és membre de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, en representació de les colles de competició de la Terra Ferma i està integrada en la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, on hi tenen un representant a la Junta directiva.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA