Sardalleida

Convocatòria d'assemblea ordinària

Convocatòria d
Autoria imatge: Imatge Assemblea 2023. Joaquim Farbés

La reunió tindrà lloc a Bellvís

La Junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida convoca l'assemblea general ordinària de l'entitat i de la resta de les sectorials pel dissabte 9 de març de 2024 a les 10 del matí en el Centre Cultural de Bellvís.

La Federació continuarà amb la fórmula emprada per celebrar les diferents assembles en anteriors edicions, dur a terme les reunions de totes les sectorials en un mateix matí i una darrera l'altra amb un temps acotat. D'aquesta manera, en una sola convocatòria es tanca aquest procés burocràtic però necessari per al funcionament de les entitats.

La primera de les assemblees serà la de l' Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL), la seguirà l'Assemblea Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes. A continuació es farà una breu pausa i continuarà la reunió amb  l'Assemblea Saltem i Ballem i tancarà, al vols de les 12.00h, l'Assemblea Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Amb anterioritat les diferents sectorials han celebrat les reunions generals en les quals s'han debatut els temes que s'aprovaran en l'assemblea. 




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA