Sardalleida

La colla "Dansaires del Pi" d'Alpicat s'estrena en el concurs d'Almacells

La colla "Dansaires del Pi" d
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El concurs arriba a la quaranta-quatrena edició

El diumenge 3 de març la Plaça de la Vila serà de nou l'escenari del concurs de colles sardanistes d'Almacelles que arriba a la quaranta-quatrena edició aquest any 2024. Un total de divuit colles, en les quatre categories, es disputaran els punts a concurs. La cobla Jovenívola d'Agramunt serà la formació encarregada de la interpretació de les sardanes a concurs.

La colla sardanista "Dansaires del Pi" d'Alpicat s'estrenarà com a colla puntuable en el Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. La colla d'Alpicat ja participava des de fa dos anys com a colla fora de concurs, modalitat en la qual les colles participen, però no són avaluades pel jurat i, per tant, no formen part del grup de colles que es disputen els punts. Amb aquesta decisió "Dansaires del Pi" fa un pas més  en la seva fantàstica progressió en el món de les colles de competició. 

El concurs també comptarà amb una nova colla fora de concurs. Es tracta de la "Colla Aufés Sardanes" de la població d'Alfés. 

Les colles participants per categories seran; en Alevins, els més petits dels dansaires, les colles "Dimoniets" de Lleida i el grup de "l'Escola Antònia Simó Arno" d'Almacelles. En categoria Infantil les colles "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i "Escarlata" de Lleida. En Juvenils, "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig i "Guspira" de Lleida. 

En categoria Gran hi participaran un total de vuit colles sardanistes. "Verge del Miracle" de Balaguer, "Estelats"  d'Agramunt, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Dolç Infern" de Lleida i Dansaires del Pi d'Alpicat.

El concurs comptarà també amb les colles sardanistes, "Grup Sardanista Balafia" de Lleida, "Santa Maria de les Franqueses" de Balaguer, "Colla Aufés Sardanes" d'Alfés i "Mare de Déu d'Olivar" d'Almacelles que fora de concurs.

Imatge d'arxiu de la colla Dansaires del Pi. Autoria imatge "Dansaires del Pi"





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA