Sardalleida

Sardanes en família

Sardanes en família
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Nova iniciativa del Grup Sardanista Estol

El Grup Sardanista Estol d'Agramunt llança una nova proposta per aprendre a ballar sardanes en format taller i adreçat a famílies, pares, germans, tiets, amics i en definitiva a totes persona interessada a aprendre a ballar la nostra dansa.

Els tallers amb el nom "Sardanes en família" es duran a terme en dissabte en tres sessions, 23 de març, 13 d'abril i 18 de juny, en horari de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda en l'Escola Macià-Companys d'Agramunt. 

Els organitzadors del tallers oferiran a totes i tots els assistents un berenar per agafar forces per la ballada. A més les classes seran gratuïtes. 

En els tallers hi pot participar tothom, independentment del nivell de coneixement que cadascú en tingui de ballar sardanes. El grup Sardanista Estol ha previst organitzar diferents grups, d'iniciació o d'aprenentatge. Els organitzadors recomanen l'assistència als tres tallers per assolir uns bons resultats, però que no és condició obligatòria per participar-hi.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb els organitzadors a través del correu comunicació@grupsardansitaestol.cat





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA