Sardalleida

L'Aplec de Preixana enceta l'agenda dels aplecs sardanistes a Ponent

L
Autoria imatge: Ajuntament de Preixana

L'ermita de Montalbà s'omplirà de nous de sardanes

El pròxim dilluns 1 d'abril se celebrarà la 52a edició de l'Aplec de la Sardana de Preixana en l'ermita de Montalbà coincidint amb la festivitat del Dilluns de Pasqua. Una edició que comptarà amb la Bellpuig Cobla en la interpretació de les sardanes i que començarà a ¼ de 12 del migdia amb l'enlairament de la senyera i la benvinguda a l'aplec.

Seguidament, tindrà lloc la primera de les ballades amb un repertori de 9 peces musicals amb sardanes tan conegudes com "Aura de Tura" de Conrad Saló, "L'estany de Travertins" de Josep Chamorro, "L'amic Vernet" de Ramon Vila, "Mariona" de Josep Saderra i "Nois alegres" de Francesc Mas Ros entre altres. 

En el mateix moment d'inici de la ballada arrancarà el concurs de dibuix i la gimcana per als infants i la inscripció al concurs de colles improvisades que se celebrarà en la ballada de tarda.

A les 4 de la tarda es procedirà al lliurament dels premis de dibuix i la gimcana. A continuació, la segona ballada també amb la Bellpuig Cobla amb sardanes com "Pètals d'una flor de juny" d'Anna Abad, "50 anys" de Pitu Chamorro,  "A Mataró" d'en Ricard Viladesau i tancarà la ballada "A la Verge de Montalbà" de Joan Roure. En el transcurs de la ballada de tarda es farà el sorteig dels lots de productes cedits pels col•laboradors de l'Aplec.

L'Agrupació Sardanista Montalbà de Preixana ha organitzat la trobada sardanista, amb el suport de l'ajuntament de la població.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA