Sardalleida

25è aniversari dels Amics de la Sardana d'Artesa de Segre

25è aniversari dels Amics de la Sardana d
Autoria imatge: Amics de la Sardana d'Artesa de Segre

Diada dels socis i simpatitzants de la sardana

Els Amics de la Sardana d'Artesa de Segre celebren el 25è aniversari de la fundació de l'entitat. Per aquest motiu han preparat per a aquest diumenge 7 d'abril una jornada dedicada als socis i les sòcies de l'entitat i per extensió a totes i tots els amics sardanistes que hi vulguin sumar-se. La festa sardanista compta amb una primera part més dedicada als socis de l'entitat i una segona oberta a tothom que vulgui participar-hi. 

A les 13.00 h. se celebrarà l'assemblea ordinària de sòcies i socis de l'entitat. Seguidament, en la Sala del Cubtural tindrà lloc un dinar en el qual hi participaran totes aquelles persones que hagin fet la reserva prèvia. A la tarda, i en la mateixa sala, a partir de les 17.00 h els Amics de la Sardana d'Artesa de Segre han preparat un complet programa amb un petit concert i ballada de sardanes amb la Cobla la Principal de Llobregat.

El programa del concert contempla la interpretació de quatre sardanes per part de la cobla. "El despertar d'un somni" de Josep Serra Bonal, "El petit Albert" d'en Joaquim Serra Coromines, "Les espigues" de Conrad Saló Ramell i clourà amb la peça "Pregària" del compositor Ramon Serrat Faluja.

Tot seguit, els participants en la festa gaudiran d'una ballada de nou sardanes amb la Cobla la Principal de Llobregat amb composicions tan conegudes i balladores com "Joia de Palamós" de Francesc Mas Ros, "Joves lleons" de Jordi Paulí Safont, "Sardanes al casino" de Martirià Font Coll, "Empremta d'or a Calella" d'Enric Ortí Martín, "Mig segle d'esbarts" de Pitu Chamorro Ramos i "Delectança"  d'en Domènec Moner Basart entre altres.

La festa sardanista és organitzada pels Amics de la Sardana d'Artesa de Segre i compta amb el suport de l'Ajuntament de la localitat.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA