Sardalleida

27è Aplec de la Sardana del Castell del Remei

27è Aplec de la Sardana del Castell del Remei
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El pròxim dimecres 1 de maig, coincidint amb la festivitat del treball, se celebrà la 27a edició de l'Aplec de la Sardana del Castell del Remei, l'aplec sardanista de les Terres de Ponent.

La trobada sardanista arriba amb nombroses novetats tant en el programa sardanista com en activitats paral·leles. L'aplec, que s'iniciarà a les 11 del matí comptarà amb les cobles Jovenívola d'Agramunt en l'audició matinal i Vents de Riella i Tàrrega, en el programa de tarda. Les ballades se celebraran en l'espai anomenat plaça Canal d'Urgell, zona situada darrere el restaurant i al costat de l'estany.

Dinar de l'aplec i espai vermut 

L'organització convida a totes i tots els assistents a participar del dinar popular que se celebrarà en el mateix indret de les ballades, ofert pel restaurant del Castell del Remei. Un menú d'entremès amb amanida, fideuà,  postres, vi i aigua a un preu de 22 € prèvia reserva a la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida al telèfon 973 711 975, en la pàgina web www.sardalleida.cat o al correu federació@sardalleida.cat. El termini de reserves acaba el 29 d'abril.

També al llarg de la ballada, tan de matí com de tarda, s'habilitarà un espai per fer el vermut o prendre un refrigeri.

INSCRIPCIONS DINAR

Enllaç inscripció dinar: https://forms.gle/R6yp2vhqbhQZS53m8

Ingrés al compte de Banc de Sabadell: ES89 0081 0139 1000 0121 2425
Titular del compte: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida
Important: En el concepte de la trasnferència feu constar el vostre NOM i COGNOMS
Secretaria Federació: 973 711 975 / federacio@sardalleida.cat
Últim dia per fer reserves: Dissabte 29 d'abril de 2023 a les 12 del migdia (també es podran adquirir els tiquets del dinar el mateix dia de l'aplec al Castell del Remei fins a exhaurir existències).






0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA