Sardalleida

Mollerussa celebra la Diada de la Mare de Déu de Montserrat amb una ballada de sardanes

Mollerussa celebra la Diada de la Mare de Déu de Montserrat amb una ballada de sardanes
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Ofrena floral a la Moreneta abans de la ballada

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza una nova edició de la tradicional ballada de sardanes per celebrar la Diada de la Mare de Déu de Montserrat el pròxim dissabte 27 d'abril. 

Com a novetat per aquesta edició, la celebració es durà a terme al matí en comptes de la tarda com era costum. A 2/4 de 12 tindrà lloc l'ofrena a la Mare de Déu de Montserrat en el temple parroquial de Sant Jaume i a ¼ d'1 del migdia la ballada de sardanes en la plaça de l'ajuntament. L'Agrupació recorda que l'ofrena és oberta a tota la ciutadania. En el temple, la cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà la sardana la Moreneta.

Un cop finalitzada l'ofrena, la festa continua en la plaça de l'Ajuntament amb la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola d'Agramunt i amb un ampli i ballador programa.

Aplec de la Sardana per la Festa Major

L'Agrupació Sardanista de Mollerussa va presentar com a novetat en l'agenda 2024 el canvi de dates de l'Aplec de la Sardana de la ciutat. Per aquesta edició se celebrarà el dissabte 18 de maig en horari de matí en el marc dels actes de la Festa Major de Mollerussa. La trobada sardanista es durà a terme en l'avinguda del Canal, el mateix espai on se celebrarà el concurs de colles sardanistes programat pel mes de juny.

L'entitat està ultimant els preparatius de l'aplec i espera que aquest canvi comporti un benefici per la mateixa activitat.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA