Sardalleida

Vint-i-vuit edicions de l'aplec de la sardana d'Almacelles

Vint-i-vuit edicions de l
Autoria imatge: Amics de la sardana d'Almacelles

La trobada comptarà amb el tradicional sopar

La Rambla Catalunya d'Almacelles és l'espai escollit per celebrar la ballada de tarda de la 28a edició de l'aplec de la sardana. La ballada s'iniciarà a 2/4 de 6, continuarà a les 9 del vespre amb el sopar de l'aplec en la Sala Polivalent i la ballada de nit en la mateixa sala. Les cobles seran la Mediterrània i la Jovenívola d'Agramunt, les quals interpretaran un ampli repertori sardanista.

El programa de tarda, amb les cobles intercalant-se en la interpretació de les setze sardanes del repertori, recull sardanes molt actuals de repertori més clàssic, molt programades en aquestes primeres ballades i aplecs d'aquest any. Així els balladors gaudiran amb composicions com "Pètals d'una flor de juny" i "Camí de la Unesco" de la jove compositora Anna Abad, "Col·legues" de Jesus Ventura, "Un camí d'il·lusions" de Pitu Xamorro, "Un mar de verdor" de Joan Druguet i "Palafrugell i Tamariu" de Conrad Saló entre altres. Les cobles interpretant conjuntament la sardana "Encís d'Almacelles" del mestre Josep Capell.

A les 9 del vespre es servirà el sopar de l'aplec per a totes aquelles persones que desitgin participar-hi prèvia inscripció als telèfons i correus habituals de l'Associació Amics de la Sardana d'Almacelles i en les oficines de l'ajuntament de la població. Un menú compost d'un primer plat amb Tartaleta de verdures, rodella de tomata amb formatge fresc i anxova, torrada d'escalivada amb tonyina. Un segon a escollir entre Melós de vedella o lluç amb sala verda, postres, beguda i cafè donaran forces als sardanistes per encarar la ballada nocturna amb un programa de quinze sardanes.

L'aplec és organitzat pels Amics de la Sardana i l'Ajuntament d'Almacelles. 





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA