Sardalleida

Rita Calaf de Capellades guanya el primer premi del concurs de fotografia "Aplecs de la Sardana"

Rita Calaf de Capellades guanya el primer premi del concurs de fotografia "Aplecs de la Sardana"
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Antònia Cos de Vilanova de Bellpuig i Eloy Sarrat de Lleida s'enduen el segon i tercer respectivament.

Les fotografies presentades a concurs romandran exposades fins a finals de juny a la sala de tast del celler Castell del Remei

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques de Lleida va lliurar els premis del concurs de fotografia "Aplecs de la Sardana" el dimecres 1 de maig en el marc de l'Aplec de la Sardana celebrat en el Castell del Remei.

La guanyadora del primer premi, dotat amb 300 € i patrocinat per la Coordinadora d'Aplecs, fou Rita Calaf de Capellades. Antònia Cos de Vilanova de Bellpuig aconseguí el segon premi, dotat amb 200 € i patrocinat per la Federació Sardanista i el tercer premi, dotat amb 100 € i patrocinat per l'empresa Visual Difusió, va recaure en Eloy Sarrat de Lleida. El concurs va comptar amb el suport de l'Associació Amics de la Foto de Lleida. 

Les vint-i-tres imatges presentades romandran exposades en la sala de tast del celler del Castell del Remei fins a l'últim cap de setmana del mes de juny. 

Joaquim Fabrés, president de la Coordinadora d'Aplecs, en la presentació de l'acte de lliurament, va agrair a Mireia González Antó presidenta de la Fundació del Castell del Remei, la cessió de la sala d'exposicions per l'oportunitat que representa pel món sardanista poder  exposar les imatges d'aplecs de la sardana en un espai tan fantàstic com és el celler i fer-ne difusió en el marc d'un àmbit fora de l'ambient sardanista.

L'acte va comptar amb la participació d'Albert Turull, director dels Serveis Territorials de cultura a Lleida, Eloi Bergós alcalde de Penelles, Jaume Ferrer alcalde de la Fuliola, Marcel Pujol alcalde de Castellserà, Ramona Balaguer, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Bellcaire d'Urgell, Mireia González Antó presidenta de la Fundació Castell del Remei, Pepita Solsona presidenta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, d'Albert Masagué president de l'Acstell, Sebastià Bages gerent de Visual Difusió  i totes i tots els fotògrafs participants en el concurs.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA