Sardalleida

Monogràfic sardanista del col•lectiu GASP

Monogràfic sardanista del col•lectiu GASP
Autoria imatge: GASP

Quatre compositors presents en la ballada de sardanes de l'Aplec de les Franqueses

El pròxim diumenge 12 de maig se celebrarà una ballada de sardanes a 2/4 de 6 de la tarda en el marc dels actes de l'Aplec de les Franqueses a l'espai del Monestir de les Franqueses de Balaguer. La ballada, a càrrec de la Cobla Bohèmia, interpretarà sardanes dels quatre compositors que formen el col•lectiu GASP, Dani Gasulla, Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí. 

La singularitat de la ballada radica en el fet que la Cobla Bohèmia és una formació musical que només actua quan es reuneixen els quatre músics i compositors del col•lectiu GASP, i conviden altres músics a formar part de la cobla per una ballada determinada. A la ballada de les Franqueses, els assistents podran compartir bons moments amb Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí, els quals han confirmat la seva presència i participació.

El repertori de 9 sardanes contempla la interpretació de dues sardanes de cadascun del músics i compositors i una sardana final composta de manera conjunta. Els sardanistes gaudiran ballant "La Pepita de Bellvís" i "Balaguer Capital de la Sardana 2022" de Dani Gasulla, "Una vida al teu costat" i "Gina" de Lluís Alcalà, "Fot-li Pol" i "Sardanes a la vila de Volò" de Carles Santiago, "Viatge a la Toscana" i "Almacelles, balla" de Jordi Paulí, tancarà la ballada "Conectats" de GASP.

La ballada és organitzada pel Col•lectiu Sardanista de Balaguer, amb el suport de la Paeria de Balaguer i la col•laboració de l'associació Amics del Cister. Monestir de Santa Maria de les Franqueses.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA