Sardalleida

Nova edició del programa estival de sardanes a Cervera

Nova edició del programa estival de sardanes a Cervera
Autoria imatge: Agrupacio Amics de la Sardana de Cervera

Onze ballades programades al llarg de tot l'estiu

L'Agrupació Amics de la Sardana de Cervera ha presentat l'agenda de ballades per aquest estiu 2024. Onze audicions que ompliran de música i dansaires diversos indrets de la ciutat fins a finals del mes d'agost i culminaran al setembre amb el concurs de colles sardanistes i les ballades de Festa Major.

La Fira de Sant Isidre donarà el tret de sortida al programa estival sardanista de la capital de la Segarra. Dissabte 18 de maig, en el marc de la fira, primera ballada amb la cobla Tàrrega a les 6 de la tarda i a la plaça Universitat. L'Agrupació també ha organitzat una ballada el dia 16 de juny, coincidint amb el Dia Universal de la Sardana i que se celebra arreu del país. La ballada serà amb la cobla Tàrrega a 2/4 de 8 del vespre a la plaça de Santa Anna.

La resta de ballades se celebraran totes en diumenge i a la mateixa hora, 2/4 de 8 de la tarda en diferents indrets de la ciutat i amb diverses cobles. Així, diumenge 30 de juny ballada amb la cobla Jovenívola de Sabadell a la plaça Universitat. Les ballades del mes de juliol estan programades pels diumenges 7, plaça Major i cobla Maricel, el 14 a la plaça Santa Anna amb la Vents de Riella, el 21 a la plaça Universitat i cobla Onze de setembre i diumenge 28 a la plaça Santa Anna amb la cobla Maricel.

Pel mes d'agost els Amics Sardanistes de Cervera ha programat les ballades del dia 4 a la plaça Major amb la Vents de Riella, l'11 i 18 d'agost amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona a la plaça Universitat i la plaça Major respectivament. Tanca el programa estival la ballada del diumenge 25 d'agost a la plaça Santa Anna amb la Jovenívola d'Agramunt.

Les ballades són organitzades per L'Agrupació Amics de la Sardana de Cervera i compten amb la col•laboració de la Paeria de Cervera.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA