Sardalleida

Les colles sardanistes tenen una nova cita a Agramunt

Les colles sardanistes tenen una nova cita a Agramunt
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

El concurs se celebra en el marc de la fira DVins

Les colles sardanistes tenen una nova cita el pròxim dissabte 25 de maig a Agramunt en un nou concurs puntuable pel Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. Un total de vint-i-una colla sardanista, en diferents categories han confirmat la seva participació en el concurs agramuntí, el qual comptarà amb la Cobla Vents de Riella en la interpretació de les sardanes a concurs.

Balaguer presenta una nova colla en categoria infantil

Espiardenyes es presenta en el concurs de Balaguer en categoria Infantil. Una colla que es va presentar al concurs de Balaguer formant part de les colles sorgides dels cursos d'ensenyament de la sardana a l'Escola Pia de Balaguer. Una colla que ha crescut en tots els sentits i que competirà amb altres colles ja consolidades del territori.

Les colles a concurs

Les colles participants en aquesta edició en les diferents categories seran; en Aleví la colla "Espiardenyetes" de Balaguer, Dimoniets de Lleida, el grup d'escoles del Zer Sió, i les colles de l'escola Macià Companys i Col•legi Mare de Déu dels Socós d'Agramunt. en Infantil "Espiardenyes" de Balaguer, "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig i "Escarlata" de Lleida. En juvenil les colles "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig i "Guspira" de Lleida.

En categoria Gran és disputaran els punts del concurs les colles "Verge del Miracle" de Balaguer, "Dolç Infern" de Lleida, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Dansaires del Pi" d'Alpicat, "Somnis del Pla" de Mollerussa i les colles amfitriones "Estelats" i "Estol-Espígol". 

Fora de concurs participaran el grups sardanistes, "Aufés Sardanes" i "Colla Aufés Sardanes" d'Alfés i el Grup Sardanista Balàfia.

La pròxima cita del campionat serà el diumenge 9 de juny a Mollerussa, concurs que tanca la primera part de la competició.

El concurs d'Agramunt coincideix amb la popular fira Dvins que celebra aquest any 2024 l'edició número dotze. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA