Sardalleida

Sardanes urgellenques en els actes d'aniversari del Comte Jaume d'Urgell a Balaguer

Sardanes urgellenques en els actes d
Autoria imatge: Col·lectiu Sardanista de Balaguer

Ofrena floral i lliurament dels premis Comte d'Urgell

El Col•lectiu Sardanista de Balaguer organitza una ballada de sardanes en el marc dels actes de celebració de 591è aniversari de la mort del Comte Jaume d'Urgell. La ballada se celebrarà el diumenge 2 de juny a 2/4 de 7 de la tarda en la Placeta de Sant Domènec de Balaguer.

Una ballada a càrrec de la cobla agramuntina Vents de Riella que tindrà com a protagonistes del programa, sardanes dedicades a persones o relacionades amb les comarques del que anteriorment era el Comtat d'Urgell. 

El repertori de la ballada és; "Alegria torregrossina" d'Amadeu Escoda, "La iaia Sunsion" de Pere Baiges i Jan Castells, "Aplec al Castell del Remei" de Domènec Cardenyes, "Urgellenca" de Jordi Molina, "Vallverdú" d'Anna Abad, "El Feraç, Alfarràs amb f de fil, fruita..." de Marc Magrí, "Aurembiaix d'Urgell" de Joan Moliner, "Mil•lenari de Sant Pere de Ponts" de Jordi Molina i "Balaguer ciutat comtal" de Jaume Ventura i Tort.

El programa també contempla l'ofrena floral per part de diverses entitats, associacions i institucions al monument al Comte Jaume d'Urgell i el lliurament dels premis Comte Jaume d'Urgell 2024 a Tatxo Benet i a l'Obra Cultural Balear.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA