Sardalleida

Sisena edició de l'aplec de la Sardana d'Alpicat

Sisena edició de l
Autoria imatge: Dansaires del Pi

El Parc dels Ànecs nou emplaçament de l'aplec

El dissabte 15 de juny l'avinguda del Parc dels Ànecs acollirà la sisena edició de l‘Aplec de la Sardana d'Alpicat organitzat pel grup sardanista Dansaires del Pi i l'Ajuntament de la Vila.

La trobada sardanista s'iniciarà a les 9.00 h amb un potent esmorzar a un simbòlic preu de 6€ per agafar forces per seguir el ritme del complet programa sardanista preparat per l'organització. El programa comptarà amb la cobla Contemporània en la ballada de matí i la Jovenívola de Sabadell i Vents de Riella d'Agramunt en el programa de tarda.

A banda del repertori sardanista, els Dansaires del Pi han omplert la diada de diverses activitats al llarg de la jornada. A les 10.00 h les autoritats donaran la benvinguda a aquesta nova edició de l'aplec, tot seguit, es procedirà al lliurament dels premis al Concurs de Cartells. El primer premi d'aquesta edició ha estat per Eulàlia Navarra d'Alpicat.

A continuació es donarà pas a la ballada de sardanes amb la cobla Contemporània, la qual, en el transcurs de l'audició, estrenarà la sardana "Sentiment de Colla" del compositor Jordi Paulí dedicada a la colla sardanista Dansaires del Pi d'Alpicat.

Una de les novetats i innovacions de l'aplec és la participació d'un grup de Lleida del moviment URBAN SKETCHERS, comunitat global de dibuixants, tant professionals com aficionats que fomenta la pràctica del dibuix in situ amb l'observació directa del que passa als eu voltant. Una fantàstica idea per difondre la trobada sardanista en entorns artístics.

Un cop finalitzada la ballada matinal, els dansaires que així ho desitgin podran participar del vermut i dinar que ha preparat l'organització, la qual ofereix un pack de vermut més dinar i berenar a 30 € i si hi sumem l'esmorzar, l'oferta gastronòmica de tot el dia és de 35 €. A més Dansaires del Pi ofereix la possibilitat d'escollir entre dos menús molt complets. Per reserves, termini el dimecres 5 de juny, cal posar-se en contacte amb la colla Dansaires del Pi pels canals habituals.

La ballada de tarda arrancarà a les 16.30 h amb la cobla Jovenívola de Sabadell i s'incorporarà la Vents de Riella a mitja audició. L'organització ha preparat un concurs de colles improvisades i un sorteig de lots de productes en el que hi participen una seixantena de comerços locals.