Sardalleida

L'exposició fotogràfica "Aplecs de la Sardana" serà itinerant per a tot el territori

L
Autoria imatge: Rita Calaf

El diumenge 30 de juny es clou l'exposició al Castell del Remei

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes ofereix a totes les agrupacions sardanistes, ajuntaments, entitats culturals, centres educatius i casals de la Gent Gran la possibilitat d'exposar en les seves instal•lacions o en sales del municipi les vint-i-tres fotografies que componen l'exposició "Aplecs de la Sardana". 

Les entitats interessades poden posar-se en contacte amb la Coordinadora o la Federació Sardanista als correus de les entitats; aplecs@sardalleida.cat o federació@sardalleida.cat.

La Coordinadora elaborarà un calendari amb les peticions presentades i en farà un seguiment. L'exposició se cedeix de manera gratuïta a les entitats interessades, les quals només s'han de fer càrrec del transport i muntatge.

L'exposició es va inaugurar el 1r de maig al Castell del Remei, en el marc de l'aplec de la Sardana i romandrà fins al dissabte 29 de juny en la sala de tast de l'enoteca del celler. 

Recordem que el concurs de fotografia "Aplecs de la Sardana" ha estat possible gràcies a la col•laboració entre l'Associació Amics de la foto de Lleida i la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes.

Imatge 1r. Premi. Autora Rita Calaf (Capellades)

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA