Sardalleida

Primera reunió per traçar les línies de la Nit de la Sardana 2025

Primera reunió per traçar les línies de la Nit de la Sardana 2025
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La festa se celebrarà a la vila de Rosselló

Representants de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida  i de l'Ajuntament de la vila de Rosselló van mantenir una primera toma de contacte per iniciar el programa de la 29a edició de la Nit de la Sardana que se celebrarà el dissabte 25 de gener de 2025. 

Els participants en la reunió van visitar,  en primer lloc, les instal•lacions de Ràdio Rosselló i van conèixer al director i a les periodistes al càrrec de l'emissora municipal, la qual està integrada en la Xarxa d'emissores locals de Catalunya. 

Seguidament, es van desplaçar fins al Pavelló Poliesportiu, espia candidat a acollir el sopar de la celebració sardanista, la ballada nocturna de sardanes i la fi de festa. A continuació es van traslladar fins al Casal Rossellonenc, on es va valorar celebrar la cloenda el Campionat de colles Sardanistes de les Terres de Ponent amb el lliurament de premis i obsequis a totes les colles que han participat en els concursos de l'any 2024. 

Des de la Federació es valora molt positivament aquesta primera reunió i agraeix a l'Ajuntament de Rosselló les atencions rebudes i la bona predisposició per celebrar la festa més important del sardanisme lleidatà.

En la reunió hi van participar per part de l'Ajuntament de Rosselló en Joan Andreu Urbano, alcalde, i Judit Teixiné, regidora de cultura i ensenyament. Pepita Solsona, presidenta de la Federació Sardanista, Noemí Giribet, en representació de les colles sardanistes, Joaquim Fabrés com a cap de comunicació i Eva Vall com a secretaria de la Federació.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA