Sardalleida

La Seu d'Urgell programa un any més el cicle de sardanes els diumenges d'estiu

La Seu d
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de la Seu d'Urgell

Diverses places de la ciutat acolliran les ballades

L'Agrupació Sardanista de la Seu d'Urgell, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, presenta una nova edició del cicle de ballades de sardanes al llarg dels diumenges d'estiu.

El programa arranca el diumenge 7 de juliol en la plaça dels Oms amb la Cobla Ciutat de Solsona a 2/4 de 8 de la tarda, hora fixa per a totes les audicions. La resta de ballades programades pel mes de juliol seran els diumenges 14 amb la cobla Jovenívola d'Agramunt a la plaça de les Monges, el 21 amb la Ciutat de Solsona a la plaça del Codina i el 28 a la plaça Santa Magdalena amb la cobla Vents de Riella d'Agramunt. 

Les ballades programades pel mes d'agost, totes a 2/4 de 8 del vespre, se celebraran els diumenges 4 i 18 a la plaça Camp de Codina amb la Bellpuig Cobla i la Jovenívola d'Agramunt respectivament. El diumenge 11 i amb la Vents de Riella a la plaça de les Monges.

També en el mes d'agost i coincidint amb la Festa Major de la Seu d'Urgell se celebraran ballades de sardanes el diumenge 25 a les 8 de la tarda amb la Bellpuig Cobla en la Plaça Catalunya, el dilluns 26 a les 12 del migdia i 8 de la tarda amb la Cobla Vents de Riella a la plaça de les Monges i el dimarts 27 a les 8 de la tarda amb la Principal de la Bisbal a la Plaça Catalunya. 

L'organització també ha programat ballades de sardanes al llarg del mes de setembre. La primera coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre en horari de matí a la Plaça Catalunya amb la cobla 11 de setembre. 

Tancarà el cicle de ballades de sardanes a l'estiu a la Seu d'Urgell el diumenge 15 amb la Cobla Vents de Riella d'Agramunt a les 6 de la tarda en la plaça de les Monges. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA