Sardalleida

Nova edició de l'aplec de la sardana de Rosselló

Nova edició de l
Autoria imatge: Ajuntament de Rosselló

La cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà les sardanes

El pròxim dissabte 6 de juliol, la plaça de l'Església acollirà de nou una nova cita de l'Aplec de la Sardana a Rosselló, la qual arriba a la vint-i-novena edició aquest any 2024. Una celebració molt especial per coincidir amb el desè aniversari de la colla sardanista Purpurina.

La trobada sardanista s'iniciarà a 2/4 de 8 del vespre amb la cobla Jovenívola d'Agramunt encarregada de l'audició de tarda i la que se celebrarà un cop finalitzat el sopar. En el transcurs de l'aplec, l'organització ha preparat un sorteig de productes cedits pel comerç de la població, un concurs de colles improvisades i l'exhibició de la colla Purpurina.

L'organització ofereix la possibilitat als assistents de participar en el tradicional sopar de germanor que se celebra en la mateixa plaça de l'església. Per reservar cal fer-ho als telèfons de l'ajuntament o al correu electrònic cultura.rossello@gmail.com.

Rosselló dona pas a una atapeïda agenda d'aplecs de la sardana que se celebraran al llarg del mes de juliol. Els sardanistes gaudiran dels aplecs de Juneda el dissabte 13, l'aplec de Bellvís el dissabte 20 i dissabte 27 l'aplec d'Arbeca.

L'Aplec de les Borges Blanques el dissabte 3 i el d'Organyà el 10 d'agost clouen l'agenda de la demarcació de Lleida en la temporada d'estiu, la qual reprèn l'activitat el mes de setembre.

L'Aplec de Rosselló és organitzat per l'Ajuntament de Rosselló amb el suport de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i la Unió d'Aplecs de la Sardana de Catalunya.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA