Sardalleida

Agramunt convoca una nova edició del concurs de composició de sardanes

Agramunt convoca una nova edició del concurs de composició de sardanes
Autoria imatge: Agramunt

El termini per presentar originals acaba el 15 de setembre

L'Ajuntament d'Agramunt i l'Escola Municipal de Música han presentat una nova convocatòria del Concurs de Composició de Sardana d'Agramunt. Un concurs que arriba a la quarta edició gràcies a la bona acollida en l'àmbit dels músics i compositors de sardanes. Un concurs que aposta per aquest certamen dedicat a la sardana i que vol contribuir a la projecció d'aquest gènere i dels seus compositors des d'un municipi amb una llarga i consolidada tradició de cobles i colles sardanistes.

Segons recull les bases del concurs, les obres presentades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat premiades en cap   altre   concurs    ni estrenades o interpretades públicament amb anterioritat. El compositor haurà de presentar una declaració jurada que acrediti aquest requisit. No s'admetrà   cap   obra   que   no   sigui   original.   Això   exclou   qualsevol   composició   o arranjament d'una obra d'un altre autor. Així mateix, cada autor només podrà presentar una obra a concurs.

La data límit de lliurament de les composicions finalitza el dia 15 de setembre i el guanyador/a del 4t concurs de composició de sardana d'Agramunt es farà públic el 22 de novembre durant l'acte de celebració del Concurs Musical de Santa Cecília. El concurs està dota amb 1.500 €; 1.000 € pel guanyador i 500 € pel segon classificat. 

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA