Sardalleida

Nou cicle de sardanes a la fresca al Segrià

Nou cicle de sardanes a la fresca al Segrià
Autoria imatge: Segrià Cultura

Ballades en vuit municipis de la comarca

Segons informa Segrià Cultura, la nova edició del cicle de sardanes a la Fresca al Segrià, XIX volta comarcal de sardanes, amb un total de vuit ballades s'estrenarà el divendres 12 de juliol en la localitat de la Granja d'Escarp, per continuar el 19 a Torrebesses i el 26 a Torre-Serona. En el mes d'agost s'han programat ballades els divendres 2 a Almacelles, el dia 9 a Massalcoreig, el 23 a Alcoletge i tanca el 30 a Puigverd de Lleida. La volta acabarà amb una ballada el dia 6  de setembre a Vilanova de Segrià.

Un any més, i amb l'objectiu d'atraure més públic a les, ballades l'organització amb el suport de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, oferirà classes de sardanes en el transcurs de les ballades dirigides per monitors de la Federació.

Les colles i grup sardanistes que participaran en el cicle, un total d'11, són; Amics de la Sardana d'Alguaire, Agrupació Sardanista Artesa de Lleida, Agrupació Sardanista Germanor d'Artesa de Lleida, Associació de Dones Pou de Gel de Puigverd de Lleida, Amics de la Sardana d'Almacelles, Escola Sardanista de Torres de Segre, Grup Sardanista de l'Associació 50 i més d'Alcarràs, Colla Sardanista Dansaires del Pi d'Alpicat, Grup Sardanista Balàfia i Grup Sardanista 27 d'Abril. 

Les cobles que acompanyaran les ballades són: la Cobla 11 de Setembre de Lleida, la Bellpuig Cobla, la Cobla Tàrrega i la Cobla Vents de Riella d'Agramunt.

 ‘Sardanes a la Fresca al Segrià' és un dels cicles més populars que organitza l'àrea de Cultura del Consell Comarcal i compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i del Departament de Cultura de la Generalitat, a més de la col•laboració dels ajuntaments, colles sardanistes de la comarca i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA