Sardalleida

Figueres, Capital de la Sardana 2017

Figueres, Capital de la Sardana 2017
Autoria imatge:
Després de Mollerussa, que ostentarà la capitalitat l’any vinent, Figueres serà la Capital de la Sardana l’any 2017. Es va anunciar divendres a Calella, en el marc del lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2015. Figueres basarà el programa del 2017 amb la commemoració del bicentenari del naixement del músic i estructurador de la sardana moderna, Pep Ventura. Es pretén doncs, tot i que encara quedi temps de marge, desenvolupar conferències i xerrades, sobretot basades en la seva figura a més de potenciar l’aplec i les ballades que s’organitzen habitualment. Entre algunes curiositats que ja s’han donat a conèixer, es recuperarà l’Aplec de la Salut de Terrades.

Mollerussa, tot a punt
El mateix acte va servir per destacar les activitats previstes a la capital del Pla d’Urgell. Una exposició per commemorar els 70 anys de l’Agrupació Sardanista, la cloenda dels cursos del ‘Saltem i Ballem’, el 37è Aplec de la Sardana, la trobada de cobles infantils de Catalunya, la presentació d’un disc de sardanes o l’exposició sobre la relació entre ‘L’Amistat’ i el sardanisme són alguns dels actes que omplen el programa a partir del març de l’any vinent.

Final Punts Lliures
Per altra banda Calella viura aquest diumenge a les 12.00h un dels últms actes com a Capital de la Sarda i es que acollirà la Final de Punts Lliures, al pavelló municipal d´esports de Calella

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA