Sardalleida

El periodista Vicent Sanchis, protagonista a l'Enganxa't

El periodista Vicent Sanchis, protagonista a l
Autoria imatge:
El periodista, professor de comunicació i tertulià Vicent Sanchis impartirà la conferència central de la segona edició de l'Enganxa't, les jornades dedicades a l'ensenyament i divulgació de la sardana que organitzen la Confederació Sardanista de Catalunya i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. Sanchis parlarà de 'Què cal fer per ser notícia', com a prèvia d'un debat sobre com s'ha de fer present la sardana als mitjans de comunicació.
Els presidents de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rubabado, de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Carles Vall, de la Unió de Colles Sardanistes, Núria Escudé, i de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes, Albert Masagué compartiran una 'Tertúlia amb els nostres presidents', on es pretenen plantejar dubtes i reptes del sardanisme d'avui.
Durant els dos dies que duren les jornades, el 5 i 6 de març a Juneda, a les Garrigues, també es farà un 'sardaspeech', una presentació ràpida en públic per explicar diferents iniciatives i campanyes d'ensenyament de la sardana, una activitat a la qual s'hi pot apuntar tothom qui vulgui a donar a conèixer nous projectes.
Les inscripcions ja estan obertes per a sardanistes, colles, agrupacions i entitats interessades en l'ensenyament i la divulgació de les sardanes, i que tinguin ganes de passar-ho bé, ja que també s'organitzen activitats lúdiques. Per fer-ne promoció s'ha editat un vídeo que resumeix la primera edició d'aquesta iniciativa, que va acabar amb èxit i que ha propiciat la repetició de les Jornades.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA