Sardalleida

La Dolç Infern guanya a Vilanova i a les Borges

La Dolç Infern guanya a Vilanova i a les Borges
Autoria imatge:
Cap de setmana intens a les terres de Lleida, sardanísticament parlant. La festa major de Vilanova de Bellpuig va portar una nova edició del concurs de sardanes del 42è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida, que en aquesta ocasió, es va celebrar amb un ambient de ple estiu. La calor però, no va evitar que la colla Dolç Infern, de Lleida, s'imposés davant les altres tres colles amb qui competia. La segona posició va ser per a la tarragonina Toc de Dansa, colla convidada, mentre que la Verge del Miracle de Balaguer, va acabar d'omplir el pòdium. Els amfitrions, la Sol Ixent, van haver-se de conformar amb la quarta i darrera posició. Els de Vilanova van ser però, l'única colla que va voler competir a punts lliures amb la Dolç Infern, que va demostrar un millor estat de forma.
A les Borges Blanques, l'endemà, i també en el marc de la festa major de la capital de les Garrigues, les dues primeres posicions es van repetir. Així, la Dolç Infern va tornar a liderar la classificació, alhora que s'adjudicava també els punts lliures. La va seguir, a la general, la Toc de Dansa de Tarragona. En aquesta ocasió també van ballar la Fonts de Valldans de Ponts, tercers, la Verge del Miracle de Balaguer, quarts, i la Flor del Segrià, que van quedar cinquens. La Brut Natura, de les Borges mateix, i la Ferma de Ponent, de diversos pobles, van tancar la classificaió.

Canvis a Preixana i Verdú
Tàrrega, el proper 11 de setembre, i Cervera, el dia 25, són els propers concursos del Campionat. Per acabar la temporada però, encara calia passar per Preixana i Verdú. A Preixana però, l'Ajuntament i els organitzadors han demanat anul·lar la competició prevista epl 16 d'octubre i han anunciat que passarà a ser bianual. Per tant, confien en poder recuperar la cita l'any vinent. A Verdú, que havia de celebrar-se el 9 d'octubre, han decidit canviar la data i avançar-ho al diumenge 2 d'octubre.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA