Sardalleida

La Dolç Infern i l'Estol-Espígol repeteixen liderat a Ivars d'Urgell

La Dolç Infern i l
Autoria imatge:
La colla Dolç Infern, del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, i l'Estol-Espígol d'Agramunt van tornar a liderar, una setmana després de fer-ho a Agramunt, un nou concurs de colles sardanistes. En aquest cas va ser diumenge a Ivars d'Urgell, on competien amb 8 rotllanes més, entre les que destaca la Xalem, de Bellvís, que va emportar-se la tercera posició. Una colla de fora de la demarcació, l'Aires de Santpedor, va quedar en quarta posició, seguida de la Verge del Miracle de Balaguer. La Fonts de Valldans de Ponts van quedar en 6è lloc, seguida pels Jovencells de Cervera, la Flor del Segrià d'Alguaire i la Brut Natura de les Borges Blanques. La darrers posició d'aquest concurs va ser per la Ferma de Ponent.
En punts lliures, el liderat es va intercanviar les posicions, i la primera posició se la va endur, com ja va sent habitual, l'Estol-Espígol d'Agramunt, perseguits per la Dolç Infern de Lleida. Els Jovencells i la Brut Natura, van quedar en tercera i quarta posició. Entre les colles més joves, l'Escarlata i els Dimoniets, del GSM, van guanyar els punts lliures seguits dels Demà Jovencells i els Petits Dimoniets.

Després d'aquesta prova, els sardanistes lleidatans comencen una aturada estival. Enguany, a falta del concurs de Juneda, no es recuperarà l'activitat del Campionat fins el 2 de setembre, a Vilanova de Bellpuig que coincidirà amb el concurs d'Encamp, a Andorra.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA