Sardalleida

9.000 euros perquè la sardana sigui Patrimoni de la Humanitat

9.000 euros perquè la sardana sigui Patrimoni de la Humanitat
Autoria imatge:
El finançament popular perquè la Confederació Sardanista de Catalunya pugui fer front a les despeses inicials de la gestió i promoció del projecte per aspirar a que la sardana sigui declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO ha recaptat gairebé 9.000, una quantitat força més alta als 6.000 euros que s'havia marcat en l'objectiu inicial. De fet, aquests 6.000 euris es van aconseguir ràpidament i per això, l'entitat va duplicar l'aposta, i volia arribar als 12.000, i no ha estat possible.
Aquesta campanya de Verkami ha estat la primera fase dels diversos processos de captació popular de diners, ja que les gestions són llargues i costoses, sobretot en tractar-se d'un projecte de caire internacional, i a més, es valora molt positivament la implicaicó de la població per tal d'assolir l'objectiu de ser Patrimoni Cultural Immaterial. Per això, des de la Confederació consideren fonamental la participació popular al projecte.

Per difondre el projecte s'ha creat el logotip específic que, totes les entitats que ho vulgui, el poden sol·licitar a la Confederació per tal d'inserir-los als seus programes o cartells.

Mollerussa edita un vídeo de suport a la candidatura de la sardana a la Unesco

La candidatura de la sardana com a patrimoni cultural immaterial de la Humanitat, per la Unesco, va sumant suports i un n'és el de l'Agrupació Sardanista Mollerussa que, al costat de la colla Mollerussa Dansa i la colla el Casal de la Gent Gran. En el vídeo, que es pot consultar al perfil de Youtube de l'Agrupació, mostratres rotllanes amb música de Josep Capell.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA