Sardalleida

La Colla Dolç Infern no falla i s’adjudica el concurs de Tàrrega

La Colla Dolç Infern no falla i s’adjudica el concurs de Tàrrega
Autoria imatge:
Tàrrega va acollir aquest diumenge una prova més del 43è Compionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. La colla del Grup Sardanista MontserratDolç Infern es va imposar davant les quatre colles que competien amb ella. En les dues sardanes de lluïment va ser la colla amb menys punts. La colla d’Agramunt Estol-Espigol va quedar segona i la Xalem de Bellvís tercera. La classificació de grans la va tancar la colla Fonts de Valldans de Pons amb la quarta posició. El concurs de Tàrrega també va ser l’excusa per recuperar una colla sardanista històrica, amb una vintenta de membres. Són els Reflorits, que han sorgit del Casal Cívic de la població. En les categories inferiors, l’Escarlata de Lleida va participar en infantil i els Dimoniets es van imposar als Petits Dimoniets, les dues colles de Lleida, en categoria Alevins. La cobla Tàrrega va posar la música al 33è concurs de colles sardanistes.

Centenari de l’Aplec de Sant Eloi
El Parc de Sant Eloi no només és va celebrar el concurs de sardanes, sinó que durant tot el dia es va omplir de públic amb la celebració del centenari de l’Aplec de Sant Eloi. Durant el matí molts targarins es van reunir per compartir el tradicioal esmorzar de coca i préssec. Després es va poder veure una mostra de cultura popular amb les exhibicions folklòriques de La Fal·lera Gegantera i encara durant el matí es va realitzar una demostració d’obediència canina, en la qual es va poder veure les habilitats d’una dotzena de gossos. La Diada es va tancar amb la tradicional missa a l’ermita i amb la coral FresCOR de Clavaralls i jocs infantils per entretenir el més menuts.

Solsona, proper concurs
La capital del Solsonés acollirà el proper dissabte 16 setembre un nou concurs del campionat de la Terra Ferma. Serà a la Plaça del Camp que es tornarà a omplir de sardanistes, per lluitar quedar primers. Està previst per les 18.00h, amb la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA